Testament of wet?

Erfrecht
Contact opnemenKosten

Heeft u een erfrechtelijk probleem of conflict? Inventarisatie en afwikkeling van een erfenis veroorzaken vaak emoties. U bent verdrietig vanwege het overlijden, boos over een testament of juist het ontbreken daarvan. Soms vreest u kwesties te vergeten of niet goed te begrijpen. Veel moet immers snel en deskundig worden geregeld. Vaak ontbreekt de tijd daarvoor. Deskundige en tijdige inventarisatie, informatie en afwikkeling van een erfenis zijn vaak onontbeerlijk. Wij kunnen u daarbij behulpzaam zijn. Het inschakelen van de rechter is soms nodig, maar vaak kan mediation worden ingezet om gerechtelijke procedures te voorkomen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem Contact op

Indien u onderstaand formulier invult en verzendt, neemt Van den Bout advocatuur binnen één werkdag contact met u op. Een afspraak op kantoor kan eventueel ook buiten kantooruren worden gemaakt. 

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg (regio den haag)

Nederland

Tel: +31 (0)70 335 10 13

info@vandenboutadvocatuur.nl

Bekijk Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd aan het Oosteinde 237 in Voorburg, gemeente Leidschendam-Voorburg, regio Den Haag. Wij zijn zowel vanaf de snelweg (A4, afslag Leidschendam-Voorburg) als vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met in de zeer nabije omgeving genoeg gratis parkeergelegenheid. Het ‘tunneltracé’ van de N14 bij Leidschendam is slechts een paar minuten rijden. Het station Voorburg (incl. Randstadrail) ligt naast ons kantoor. De HTM-bussen 45 en 46 stoppen voor de deur.

Bekijk hier de locatie op Google Maps.

Van den Bout Advocatuur is LID VAN
advocatenorde
High Trust
verder online