Informatie

 

Van den Bout Advocatuur

Kosten

Van den Bout advocatuur is een gespecialiseerd familierechtkantoor. De tarieven zijn desondanks redelijk.
Er worden geen extra kantoorkosten in rekening gebracht.

vrijblijvend kennismakingsgesprek

Van den Bout advocatuur staat zowel particulieren als ondernemers bij. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Dit hoeft vaak niet meer dan een half uur te duren. Wij zullen dan bekijken wat uw mogelijkheden zijn, ook op financieel gebied, en wat ik voor u kan betekenen. Helder en reëel.
Het is vanuit de Orde van Advocaten niet toegestaan om op basis van ‘no cure no pay’ te werken.

 

Daarbij wil ik u graag het volgende meegeven. Mijn jarenlange ervaring is dat het niet (tijdig) vragen om hulp van een deskundig en ervaren advocaat kan leiden tot meer narigheid en hogere kosten. De hoogte van mijn uurtarief is afhankelijk van o.a. de aard van de zaak, de complexiteit van de zaak, en de spoedeisendheid. Naast mijn uurtarief worden bijkomende kosten aan u in rekening gebracht, zoals het aan de gerechtelijke instantie verschuldigde griffierecht (zie www.rechtspraak.nl), deurwaarderskosten, kosten van benodigde uittreksels (bijv. BRP-uittreksel, afschrift huwelijksakte, afschrift geboorteakte kind), en kosten van aangetekende postverzending. Kantoorkosten worden niet aan u in rekening gebracht. Bij andere kantoren bent u dan vaak 6% extra verschuldigd. Er wordt in principe maandelijks gedeclareerd, uiteraard met een urenspecificatie.

Indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft, loont het de moeite om na te vragen of uw geschil onder de dekking valt. Vaak is het mogelijk om een advocaat naar keuze in te schakelen, zodat mijn kosten worden vergoed.

Zaken op gefinancierde rechtshulp, dat wil zeggen op toevoegingsbasis (www.rvr.org), neem ik in principe niet aan. 

Indien u vragen heeft of verdere informatie wilt, neem dan gerust contact met mij op.

Neem Contact op

Indien u onderstaand formulier invult en verzendt, neemt Van den Bout advocatuur binnen één werkdag contact met u op. Een afspraak op kantoor kan eventueel ook buiten kantooruren worden gemaakt. 

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg (regio den haag)

Nederland

Tel: +31 (0)70 335 10 13

info@vandenboutadvocatuur.nl

Bekijk Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd aan het Oosteinde 237 in Voorburg, gemeente Leidschendam-Voorburg, regio Den Haag. Wij zijn zowel vanaf de snelweg (A4, afslag Leidschendam-Voorburg) als vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met in de zeer nabije omgeving genoeg gratis parkeergelegenheid. Het ‘tunneltracé’ van de N14 bij Leidschendam is slechts een paar minuten rijden. Het station Voorburg (incl. Randstadrail) ligt naast ons kantoor. De HTM-bussen 45 en 46 stoppen voor de deur.

Bekijk hier de locatie op Google Maps.

Van den Bout Advocatuur is LID VAN
advocatenorde
High Trust
verder online