Hoe kunnen wij u helpen?

methode
Contact opnemenKosten

Echtscheidingsmediation

Wilt u samen in gesprek om in onderling overleg afspraken te maken? Dan is mediation als alternatieve (conflict)oplossing bij Van den Bout advocatuur wellicht een optie.
Bij het invullen van het ouderschapsplan voor de kinderen en het vastleggen van financiële en overige afspraken in een echtscheidingsconvenant wordt u door Van den Bout advocatuur begeleid. U heeft zelf de regie en maakt dus zelf de gewenste afspraken. De wet en rechtspraak laten u hierbij behoorlijk vrij. Heeft u overeenstemming, dan kan Van den Bout advocatuur als advocaat de rechtbank verzoeken om namens u alle schriftelijke afspraken op te nemen in een echtscheidingsuitspraak. U hoeft dan zelf niet naar de rechtbank toe. 

Overlegscheiding

Heeft u liever een eigen advocaat als adviseur? Ook dan kan er nog samen met de partner en diens eigen advocaat onderling overleg plaatsvinden. Een gezamenlijk ondertekend ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant zijn ook in deze overlegscheiding eerder regel dan uitzondering.

Second opinion

Geregeld blijkt er behoefte aan een second opinion. Niet alleen omdat bijvoorbeeld een echtscheidingsprocedure bij de rechtbank al lang loopt, als gevolg waarvan men graag een mening van een andere advocaat wenst. Maar ook in het kader van een mediation die langer duurt dan men zich had voorgesteld. Ook voor deze situaties kunt u contact met Van den Bout advocatuur opnemen. Soms biedt slechts een enkel gesprek al perspectief om een langslepende procedure of vastgelopen mediation vlot te trekken. Geregeld vraagt men Van den Bout advocatuur om gedurende de procedure of mediation mee te blijven denken.

Schroom niet om contact op te nemen. Van den Bout advocatuur helpt u graag.

Scheiding op tegenspraak

Mocht u het niet eens zijn of worden over het regelen van de gevolgen van uw scheiding, dan zullen wij u als advocaat in de scheidingsprocedure bij de rechter begeleiden.

Neem Contact op

Indien u onderstaand formulier invult en verzendt, neemt Van den Bout advocatuur binnen één werkdag contact met u op. Een afspraak op kantoor kan eventueel ook buiten kantooruren worden gemaakt. 

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg (regio den haag)

Nederland

Tel: +31 (0)70 335 10 13

info@vandenboutadvocatuur.nl

Bekijk Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd aan het Oosteinde 237 in Voorburg, gemeente Leidschendam-Voorburg, regio Den Haag. Wij zijn zowel vanaf de snelweg (A4, afslag Leidschendam-Voorburg) als vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met in de zeer nabije omgeving genoeg gratis parkeergelegenheid. Het ‘tunneltracé’ van de N14 bij Leidschendam is slechts een paar minuten rijden. Het station Voorburg (incl. Randstadrail) ligt naast ons kantoor. De HTM-bussen 45 en 46 stoppen voor de deur.

Bekijk hier de locatie op Google Maps.

Van den Bout Advocatuur is LID VAN
advocatenorde
High Trust
verder online