De onderneming moet blijven draaien

ONDERNEMER EN SCHEIDING
Contact opnemenKosten

In geval van een onderneming spelen ook andere aspecten en belangen. Voortgang van de onderneming is voor alle partijen van groot belang. Tot de cliënten van Van den Bout advocatuur behoren ondernemers en hun partners die bij een echtscheiding te maken kunnen krijgen met de volgende kwesties:

  • (hoe) moet de onderneming worden verdeeld?
  • wat is de waarde van de onderneming en hoe wordt deze waarde vastgesteld?
  • wat moet er gebeuren met de pensioenaanspraken?
  • is voor de alimentatievaststelling alleen het salaris van de directeur-grootaandeelhouder maatgevend, of moeten de opnames in rekening-courant en/of dividenduitkeringen ook worden meegenomen?
  • in hoeverre spelen de toekomstverwachtingen van de onderneming een rol?

Met haar jarenlange specifieke kennis en ervaring helpt Van den Bout advocatuur u als ondernemer of partner graag.

Neem Contact op

Indien u onderstaand formulier invult en verzendt, neemt Van den Bout advocatuur binnen één werkdag contact met u op. Een afspraak op kantoor kan eventueel ook buiten kantooruren worden gemaakt. 

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg (regio den haag)

Nederland

Tel: +31 (0)70 335 10 13

info@vandenboutadvocatuur.nl

Bekijk Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd aan het Oosteinde 237 in Voorburg, gemeente Leidschendam-Voorburg, regio Den Haag. Wij zijn zowel vanaf de snelweg (A4, afslag Leidschendam-Voorburg) als vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met in de zeer nabije omgeving genoeg gratis parkeergelegenheid. Het ‘tunneltracé’ van de N14 bij Leidschendam is slechts een paar minuten rijden. Het station Voorburg (incl. Randstadrail) ligt naast ons kantoor. De HTM-bussen 45 en 46 stoppen voor de deur.

Bekijk hier de locatie op Google Maps.

Van den Bout Advocatuur is LID VAN
advocatenorde
High Trust
verder online