Over ons

 

 Van den Bout

Kantoor-organisatie

Van den Bout advocatuur is een eenmanszaak en gevestigd in Voorburg, gemeente Leidschendam-Voorburg, regio Den Haag.

Op alle door Van den Bout advocatuur verrichte of te verrichten werkzaamheden, handelingen en adviezen zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

mr. Dorothee van den Bout Kuhlmann is geregistreerd bij haar beroepsvereniging, de Nederlandse Orde van Advocaten, alsmede bij de Haagse Orde van Advocaten.

Van den Bout advocatuur is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 92518184 en is verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Het BTW-nummer is …..

Van den Bout advocatuur kent een interne klachtenregeling, die elders op deze website te vinden is. In geval van klachten van uitsluitend tuchtrechtelijke aard kunt u zich te wenden tot de Deken van de Haagse Orde van Advocaten

Met betrekking tot alle werkzaamheden, verrichtingen en adviezen van Van den Bout advocatuur wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behalve indien en voor zover de door haar verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft, vermeerderd met het eigen risico zoals vermeld in de polis van die verzekering. 

Van den Bout advocatuur respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of anderszins wordt verkregen vertrouwelijk wordt behandeld. Voor verdere informatie wordt u verwezen naar de privacyverklaring.

Neem Contact op

Indien u onderstaand formulier invult en verzendt, neemt Van den Bout advocatuur binnen één werkdag contact met u op. Een afspraak op kantoor kan eventueel ook buiten kantooruren worden gemaakt. 

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg (regio den haag)

Nederland

Tel: +31 (0)70 335 10 13

info@vandenboutadvocatuur.nl

Bekijk Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd aan het Oosteinde 237 in Voorburg, gemeente Leidschendam-Voorburg, regio Den Haag. Wij zijn zowel vanaf de snelweg (A4, afslag Leidschendam-Voorburg) als vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met in de zeer nabije omgeving genoeg gratis parkeergelegenheid. Het ‘tunneltracé’ van de N14 bij Leidschendam is slechts een paar minuten rijden. Het station Voorburg (incl. Randstadrail) ligt naast ons kantoor. De HTM-bussen 45 en 46 stoppen voor de deur.

Bekijk hier de locatie op Google Maps.

Van den Bout Advocatuur is LID VAN
advocatenorde
High Trust
verder online